Garantia produselor

Toate produsele comercializate de Romstill beneficiaza de conditii de garantie comerciala conform legislatiilor în vigoare – Legea nr. 449/2003, republicata 2008, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora Produsele sunt noi, în ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator în parte.

Produsele beneficiaza de garantie de 30 de zile de la data receptionarii acestora de catre client. In perioada de garantie cumparatorul are dreptul in mod gratuit la repararea produslui, inlocuirea acestuia, daca prezinta defecte din vina producatorului sau la restituirea pretului platit.

Pentru a beneficia de garantia comerciala, cumparatorul are urmatoarele obligatii:

  • Sa respecte instructiunile de utilizare (mod de intretinere) a produsului, afisate pe site
  • Sa notifice Romstill Online privind defectul constatat, in scris, prin email, la office@romstill.ro
  • Sa nu deterioreze produsul prin rupere sau sfasiere
  • Sa nu deterioreze ambalajul original
  • Sa pastreze certificatul de garantie si factura fiscala
  • Nerespectarea obligatiilor de mai sus atrage pierderea garantiei

Constatarea faptului ca defectul este din vina producatorului/comerciantului si nu a beneficiarului, se face de catre Romstill Online. Drepturile oferite cumparatorului prin garantie se aplica dupa constatatrea defectului de catre firma noastra.

In cazul in care un produs are un defect din vina producatorului, cumparatorul va primi la schimb un produs identic, fara costuri suplimentare.

In cazul in care cumparatorul solicita alt model decat cel initial, va suporta costuri de transport.