Conform legislatiei din Romania beneficiati de o perioada de 14 zile in care puteti renunta la comanda dumneavoastra fara a fi nevoit a va justifica decizia. Aceste 14 zile calendaristice se calculeaza din momentul in care dumneavoastra ati intrat in posesia produsului comandat.
Legislatia in vigoare se aplica doar persoanelor fizice.
Pentru a beneficia de dreptul de retragere trebuie sa informati in scris Romstill, folosind adresa de email office@romstill.ro, cu privire la decizia dumneavoastra.
Din moment ce ne-ati informat cu privire la decizia de returnare a produselor, aveti la dispozitie 14 zile calendaristice ca sa ne trimiteti produsul care face obiectul returnarii.
Conform art.14 alin 2 din O.U.G.34/2014 “Consumatorul suporta costurile directe legate de returnarea produselor.”
Costurile aferente livrarii produsului catre firma noastra va revin dumneavoastra!

Modalitatea de returnare a produselor se alege de catre dumneavoastra cu obligativitatea ca ele sa ajunga la punctul nostru de lucru. Produsele care ajung la Posta Romana NU vor fi ridicare si se vor intoarce la client. 

Coletele retur, cu plata transportului catre ROMSTILL, vor fi refuzate automat.

Produsele deteriorate sunt refuzate automat

Produsul returnat trebuie sa nu fie deterioarat, sa fie in ambalajul original si sa fie complet. 

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost primit de catre dumneavoastra pentru a putea fi recomercializat.

Produsele returnate trebuie sa nu aiba ambalajul deteriorat.

In caz contrar se refuza primirea produselor si returnarea banilor!

RomStill va va returna banii in cel mult 14 zile calendaristice de la data la care ne-ati informat cu privire la decizia de a returna produsul. Modalitatea de returnare a banilor este – ORDIN BANCAR

Adresa de returnare: str Euro 85 Nr 80 Com. Maracineni Jud Buzau tel:0731109195

Ne rezervam dreptul de a va restitui banii numai dupa ce am intrat in posesia produselor care au facut obiectul returnarii.

Garantia dumneavoastra este factura fiscala eliberata de firma noastra si chitanta eliberata de firma de transport prin care faceti dovada ca ati trimis coletul catre noi.

Pentru orice detalii si informatii privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email:  office@romstill.ro sau la numarul de telefon: +40731.109.195

Dreptul de retragere nu se aplica in cazul produselor ridicate de la punctul de lucru RomStill.